Nieuws19 - Me and my pal

Go to content

Main menu:

Nieuws19

INFO

Itzehoe 2013


De 11e Europese conventie wordt in 2013 georganiseerd door de Duitse County Hospital Tent van Grand Sheik Holger Dörr uit Itzehoe, een plaatsje ergens 50 km boven Hamburg. Itzehoe was al de gaststad van de conventie in 2005.
Het gebeuren heeft plaats van 13 tot 16 september 2013 in het Hotel Mercure. De kostprijs bedraagt € 390,00 op basis van een gedeelde kamer. Wie een éénpersoonskamer wenst, betaalt € 40,00 extra. Een conventie T-shirt is te verkrijgen voor € 15,00.

Ondertussen is ook het programma bekend en het ziet er zo uit.

Vrijdag 13 september
Aankomst in Hotel Mercure waar je je kan registreren en je badge en goodie bag in ontvangst kan nemen. Ook de dealers room zal open zijn.
Rond 18 uur is er een parade van de Tenten van het hotel naar de “Kippenheuvel” waar Puschis verjaardag wordt gevierd met barbecue, toasts en vermaak.

Zaterdag 14 september
Om 10 uur vertrek met de bus naar de Rendsburger Hovercraft Ferry (werelderfgoed) die pendelt tussen de Noordzee en de Baltische zee.
Bezoek aan Arnis, de kleinste stad in Duitsland.
’s Namiddags rijden we naar Busdorf, bij Haithabu, voor een groots Viking evenement met, zoals het bij Vikings betaamt, veel eten en drinken en massa’s vertier.
Terug in het hotel kan je nog nagenieten in de bar, de dealers room of de filmzaal.

Zondag 15 september
Om 11 uur is er in de plaatselijke Burg bioscoop vertoning van films en de trivia quiz onder de deskundige leiding van Eric Woods.
In de namiddag is er bij het hotel de peewee wedstrijd en is de dealers room open.
Om 19 uur is er het grote verkleed gala diner met happy hour tot middernacht, heildronken, ontspanning, dansen, tombola, enz.

Maandag 16 september
Bijeenkomst van de Grand Council, voor iedereen toegankelijk, waar de Ananas zal worden doorgegeven aan de organisator van de Europese conventie 2015.

Bezoek de conventiewebsite www.oasis235.de
waar je je online kan inschrijven voor het gebeuren. Je vindt ook een inschrijvingsformulier bij de volgende Jigsaw Gazette.

 
Back to content | Back to main menu