Nieuws26 - Me and my pal

Go to content

Main menu:

Nieuws26

INFO

Europese Conventie afgelast

De County Hospital Tent in Itzehoe (Duitsland) heeft de Europese Conventie van de Sons of the Desert, die in september van dit jaar zou worden gehouden, afgelast. In een e-mail van de tent staat dat zich te weinig deelnemers hebben aangemeld om de kosten van het conventieprogramma te kunnen dragen. Eventueel gestort geld zal volledig worden terugbetaald, aldus het mailtje.

Treurig nieuws voor de ruim vijftig deelnemers die zich hadden opgegeven volgens de ‘List of Delegates’ die onderdeel is van de conventiesite (oasis235.de). De site is op het moment dat wij dit schrijven nog steeds in de lucht.

Op Facebook (https://www.facebook.com/groups/137832469748355/) is onmiddellijk nadat bekend werd dat de 11de Conventie in Itzehoe is afgelast, een groep gevormd van ‘teleurgestelde Sons’ die nu plannen aan het opzetten zijn voor een bijeenkomst in conferentiecentrum Rolduc in Kerkrade, waar vele succesvolle conventies zijn gehouden in het verleden.

Ondertussen is de website www.rolduc2013.eu geopend. Hierop vind je alle details i.v.m. het "noodprogramma". Let wel, het is geen conventie in de echte zin van het woord maar eerder een ontmoeting van gelijkgestemde zielen die samen een pintje drinken en het gezellig maken. Inschrijving dient wel te gebeuren vóór 15 juli!

 
Back to content | Back to main menu