Nieuws36 - Me and my pal

Go to content

Main menu:

Nieuws36

INFO
 
 

Llandudno 2015


De Europese conventies van de Sons of the Desert werden sedert 1993 in vier verschillende landen georganiseerd, waaronder België in 2009. De volgende locatie zal land nummer vijf worden.

Het plan werd opgevat om de 11 e Europese conventie (na het afhaken van Itzehoe dit jaar blijft de teller op 11) te laten doorgaan in het mooie kuststadje Llandudno in het noorden van Wales. Thuisbasis van de conventie wordt het Imperial Hotel van waaruit enkele mooie activiteiten worden ingelegd.

Het conventieprogramma zal er ongeveer als volgt uitzien:

Vrijdag 28 augustus 2015: avondbanket met een Welsh thema.

Zaterdag 29 augustus 2015: een dagje uit in Noord-Wales met bezoek aan Caernavon Castle, wellicht het bekendste kasteel van Wales en een filmvoorstelling op groot scherm op een nog te bepalen locatie.

Zondag 30 augustus 2015: de gebruikelijke spelletjes, zoals de ongeëvenaarde peewee-wedstrijd, enz. ’s Avonds banket in zwart-witte kleding opgeluisterd door een optreden van de Casablanca Steps, muziek- en dansensemble met gein en frivoliteiten uit de jaren 1920-1930.

Maandag 31 augustus 2015: ontbijt en open vergadering van de Grand Sheiks waar de volgende locatie zal worden bekend gemaakt.  

De kostprijs van de conventie wordt geschat op £350 per deelnemer, hotel inbegrepen. Na het debacle van Itzehoe dat werd afgelast wegens te weinig deelnemers wordt wel een veiligheid ingebouwd. De conventie in Wales is levensvatbaar te noemen vanaf 90 deelnemers. De bedoeling is om zo vlug mogelijk een schatting te hebben van het aantal deelnemers. Daarvoor wordt gevraagd aan alle geïnteresseerden om tegen 30 december a.s. een voorschot van € 150 te betalen aan de contactpersoon voor het vasteland: The Perfect Day Tent in Nederland . Betaling kan gebeuren op hun rekening met vermelding van Llandudno 2015:
IBAN:  NL47 RABO 0119 1735 06
BIC: RABONL24

In februari 2014 wordt beslist of er genoeg interesse is om de conventie in Wales te laten doorgaan. Mocht het zijn dat Llandudno 2015 het niet haalt, wat ik zeker niet hoop want het ziet er allemaal prachtig uit, dan worden de betaalde voorschotten intergraal terugbetaald.

Ik zou zeggen, beste leden, wie echt naar het mooie Wales wil gaan en een onvergetelijke conventie wil beleven, stort een voorschot en zorg er voor dat de Europese conventie in Llandudno kan doorgaan.

Croeso i Gymru (Welkom in Wales).

MDC

 
Back to content | Back to main menu