Nieuws42 - Me and my pal

Go to content

Main menu:

Nieuws42

INFO

SONS IN BERLIJN !

Er komt goed nieuws uit Duitsland. Voor de eerste keer zullen de Sons of the Desert samenkomen in Berlijn om er Stan en Babe te vieren. De Duitse hoofdstad hoeft geen inleiding, het is een stad die nooit slaapt, bars zijn 24 uur per dag open, etc.

In juni 2015, mogelijk het weekend van 18 tot 20 juni, komen we samen voor een festival van films, plezier, muziek, rondleidingen en zoveel meer. Alle Duitse Sons zijn uitgenodigd en u ook, natuurlijk. Er is veel te vieren: Stans 125 e verjaardag; 50 jaar geleden overleed Stan; Two Tars, de eerste Tent in Duitsland, bestaat 30 jaar en zelfs mijn leeftijd krijgt een rond getal (nee, het is niet 50).

Het festival zal plaats hebben rond de beroemde Potsdamer Platz. Er zijn daar hotels en bars in overvloed en we kunnen beschikken over het enige bioscooporgel van Berlijn. Het eigenlijke programma zal bekend zijn tegen juni dit jaar. Het festival wordt georganiseerd door de Berlijnse journalist en auteur Christian Blees en de Duitse One Good Turn en Two Tars Tenten.

Tot volgend jaar in Berlijn!

Beste groeten en veel Pom-Pom!

Wolfgang Günther

 
Back to content | Back to main menu