Nieuws46 - Me and my pal

Go to content

Main menu:

Nieuws46

INFO

Berlijn 2015: 11de Europese Conventie!Volgend jaar zal ter ere van Stan Laurels 125ste geboortedag een driedaagse conventie worden gehouden in Berlijn. Ze wordt georganiseerd door de plaatselijke Going-Bye-Bye Tent onder leiding van Christan Blees. De data zijn vrijdag 19 juni, zaterdag 20 juni en zondag 21 juni 2015. Blees stelt een groot Laurel & Hardy-Filmfestival in het vooruitzicht.  Als u geïnteresseerd bent in deze heel bijzondere conventie (waarop Stan Laurels 125ste geboortedag zal worden gevierd!) moet u een e-mail sturen naar mail@going-bye-bye.de met het verzoek op de mailing lijst te worden geplaatst. U krijgt dan ook een wachtwoord waarmee u kunt inloggen op de site van Berlijn 2015 op http://www.going-bye-bye.de/.  
Het evenement in Berlijn zal doorgaan onder de naam 11de Europese Conventie van de Sons of the Desert!
De Going Bye-Bye Tent van Berlijn zal bij de organisatie o.a. worden bijgestaan door de Two Tars van GS Wolfgang Günther.
Nog enkele details:
1. de kosten zijn nog niet bekend.
2. accomodaties zullen niet in de conventieprijs zijn inbegrepen. Binnenkort wordt een lijst gepubliceerd met accomodaties van goedkoop tot luxe.
3. Inschrijving start vermoedelijk in augustus van dit jaar.
4. Eind dit jaar moeten er 60 registraties zijn, wil de conventie doorgaan.
Het conventieprogramma is wel al gekend:
Vrijdag 19 juni: Vanaf 14 uur worden de Sons verwacht in hun hotel en aan de conventieregistratie. Gelegenheid tot verbroedering in "Café Voss" naast de BABYLON MITTE bioscoop. Vanaf 16 uur stelt het Laurel en Hardy Museum van Solingen een deel van haar collectie tentoon in de showroom van het theater. Van 20 tot 22.30 uur is er het openingsgala van het Laurel en Hardy Filmfestival. Van 22.30 tot 02.00 uur is er vertoning van stille films met pianobegeleiding, laatavondsnacks en drank worden geserveerd in het "Grüner Salon", rechtover de bioscoop.
Zaterdag 20 juni: Van 10 tot 11 uur dealer’s room in het "Grüner Salon". Om 11 uur is er de opvoering van "Hats Off to Laurel and Hardy", de theatervoorstelling van Lucky Dog Theatre Productions (Engelstaling). Van 13 tot 16 uur is er een boottocht op de rivier Spree die tot in het hart van Berlijn gaat. Van 18 uur tot middernacht is er een "westernavond" in "Old Texas Town" met barbecue, een western show en een (hopelijk spectaculaire) vertoning van "Way Out West" in "Mary’s Saloon".
Zondag 21 juni: Van 10 tot 12 uur is er een stadsbezichtiging per bus. Om 13 uur is er een lunch voorzien in Beierse stijl in "Denker’s Beergarden". In de namiddag is er de open meeting van de Grand Sheiks met aankondiging van de volgende Europese conventie en dan is het "Good-bye".
Verdere ontwikkelingen zullen tijdig worden meegedeeld via de website.

 
 
Back to content | Back to main menu