Nieuws49 - Me and my pal

Go to content

Main menu:

Nieuws49

INFO

Laurel en Hardy Matinee in AntwerpenTheater Elckerlyc (
www.elckerlyc.be) organiseert in Antwerpen op zaterdag 6 december 2014, in samenwerking met ons aller Me and my Pal Tent, een heuse Laurel en Hardy matinee.

Het concept van deze matinee is dat Bekende Vlamingen wordt gevraagd naar hun favoriete Laurel en Hardy film en dat zij deze film in een videoboodschap aankondigen, samen met een woordje uitleg over hun keuze en over wat "de Dikke en de Dunne" voor hen betekenen. Na deze aankondiging zal de film in kwestie worden vertoond. Zo mogelijk, zullen de BV’s persoonlijk aanwezig zijn. De filmnamiddag zal bestaan uit drie kortfilms en na de pauze een hoofdfilm. Acteur Stani Crets en regisseur Jan Verheyen hebben hun medewerking al toegezegd.

Het filmprogramma is nog niet bekend maar met de films van Laurel en Hardy kun je moeilijk een slecht programma samenstellen.

Mensen die L&H spullen te koop willen aanbieden zal de gelegenheid worden gegeven om een "dealer’s tafel" op te stellen.

De voorstelling zal beginnen om 14.30 uur, deuren gaan open om 13.30 uur. Toegangsprijs bedraagt € 12,50, inclusief een drankje. Leden van de Me and my Pal Tent krijgen € 2,50 korting. De ticketverkoop start waarschijnlijk eind augustus.

Theater Elckerlyc is gelegen aan de Frankrijklei 85-87 in Antwerpen en dat is 10 minuten wandelen van het Centraal Station.

Meer informatie volgt in de komende weken dus het is zaak om de website van het theater of van Me and my Pal regelmatig te consulteren.

Als Grand Sheik doe ik een warme oproep aan alle Sons om dit unieke evenement in grote getale bij te wonen, samen met familie en vrienden.  

Marc De Coninck
Grand Sheik

 
Back to content | Back to main menu