Nieuws66 - Me and my pal

Go to content

Main menu:

Nieuws66

INFO

DOWNLOAD INSCHRIJVINGSFORMULIER

20 e Internationale Conventie in Cumbria

De plannen en de prijs voor de volgende internationale conventie van de Sons of the Desert hebben eindelijk vorm gekregen.
De conventie zal doorgaan van 13 tot 17 juli 2016 in het Cumbria Grand Hotel, gevestigd in het kuststadje Grange-over-Sands, op slechts enkele kilometers van Stans geboortestad Ulverston.

Het Cumbria Grand Hotel werd gebouwd in 1880 en beslaat samen met de tuinen een oppervlakte van 8 hectare. In de loop van de geschiedenis werd het mooie Victoriaanse hotel voor verschillende doeleinden aangewend – een concertgrond, Turkse stoombaden, donkere kamers in de begindagen van de fotografie en tijdens de oorlog was het een trainingscentrum voor officieren van de Engelse luchtmacht R.A.F. En nu is het terug de locatie voor een conventie van de Sons of the Desert.

Op het conventieprogramma staan onder meer:

  • Een bezoek aan Stans geboortestad Ulverston en het wereldberoemde Laurel & Hardy Museum. Voor velen zal dit ook de eerste keer zijn dat ze kunnen poseren bij het prachtige standbeeld van de Jongens dat in 2009 werd onthuld.

  • Een live videolink met Harlem, Georgia, voor een verbroederingsceremonie tussen de geboortesteden van Stan en Ollie

  • Een reis terug in de tijd met een rit op de Lakeside and Haverthwaite Stoomtrein (ook gekend als de L&H spoorlijn).

  • Een boottocht over het Lake Windermere naar het gezellige stadje Bowness. Bewonder onderweg de prachtige landschappen van het Engelse Lake District.

  • Theatervoorstellingen met een uniek en ontroerend eerbetoon aan de Jongens

  • De traditionele favorieten: quiz, filmvoorstellingen, verkoop van memorabilia, verkleed bal, tombola, vrij podium, peeweewedstrijd en andere spelen.


Deelname aan de conventie kost € 500 persoon indien je de kamer deelt met iemand anders. Voor een eenpersoonskamer betaal je een supplement van £10 (ongeveer €15) per nacht. De conventieprijs omvat de hotelkamer, alle avondmalen, twee middagmalen en alle daguitstappen.

Wie wil, kan in termijnen betalen: €150 tegen 1 oktober 2015, nog eens €150 tegen
1 januari 2016 en tenslotte het saldo van €200 tegen 1 april 2016. Het volledige bedrag moet tegen uiterlijk 1 april 2016 voldaan zijn.

Het hotel biedt een speciaal tarief aan van £55 Bed & Breakfast per persoon voor diegene die een dag vroeger wil komen of een dag langer blijven – voor deze extra nachten dien je het hotel zelf te contacteren.

Door de Saps at Sea Tent van Southend zal een preconventie worden georganiseerd met o.a. een bezoek aan Londen en transport naar het conventiehotel en terug. Verdere details volgen nog.

Voor mensen van het Europese vasteland is het gemakkelijker om in euro’s te betalen en daarom zal door de Nederlandse Perfect Day Tent een speciale bankrekening worden geopend voor de termijnbetalingen, beheerd door Anton Huyps. Verder nieuws hierover volgt.


  
Back to content | Back to main menu