Nieuws67 - Me and my pal

Go to content

Main menu:

Nieuws67

INFO

Me and my Pal viert en wordt gevierd


Op 13 juni werd op de driemaandelijkse meeting van onze Tent de 125 e verjaardag van Stan Laurel en ook de 50 e verjaardag van de Sons of the Desert zelf uitbundig gevierd. Naar aloude gewoonte waren er niet alleen de lekkere speciale taarten maar voor de gelegenheid – en dankzij een mooie geste van één van onze leden – was alle drank die avond gratis en voor niks. Het filmprogramma viel ook in de smaak van het publiek (zelfs Great Guns werd op veel gelach onthaald) en dat alles was genoeg om de Grand Sheik een kleine vreugdedans te laten maken.

Een week later was er de Europese conventie in Berlijn. Op zaterdagmorgen was er de traditionele quiz die door quizmaster Eric Woods en zijn elegante assistente Vera Günther in goede banen werd geleid. Deze keer gingen alle vragen enkel en alleen over het leven en werk van Stan Laurel. De quizploeg van Me and my Pal bestaande uit Nico Cartenstadt en Grand Sheik Marc wonnen afgetekend (zij moesten slechts één vraag onbeantwoord laten en lieten Nederland en Italië achter zich) en mochten uit handen van de quizmaster een mooie oorkonde ontvangen.

Na de quiz werd overgegaan tot het doorgeven van de Ananas. Bij gebrek aan andere kandidaten werd de organisatie van de 12 e Europese conventie van de Sons of the Desert toevertrouwd aan de Me and my Pal Tent van België. Christiaan Blees van Berlijn overhandigde de Ananas aan Grand Sheik Marc die beloofde om even goed, zoniet nog beter te doen dan in 2009.

Je kan alvast in je agenda noteren dat de 12 e Europese conventie zal plaats hebben van vrijdag 4 tot maandag 7 augustus 2017 in het Holiday Inn Gent Expo.

 
 
Back to content | Back to main menu