Nieuws7 - Me and my pal

Go to content

Main menu:

Nieuws7

INFO
 60 jaar geleden bezochten Laurel en Hardy het Engelse badplaatsje Southend. Om dit evenement te gedenken publiceerde fan van het eerste uur Roger Robinson het boek “A Spot of Trouble in Southend”.
Het boek telt 130 pagina’s en naast een korte historiek van leven en werk van de Jongens focust het boek op die ene week in augustus 1952 waarin Laurel en Hardy Southend bezochten en er verbleven en optraden.
Roger heeft vele mensen geïnterviewd die betrokken waren bij het bezoek van de Jongens en noteert hun anekdotes en fascinerende herinneringen. Het bevat ook nieuwe informatie over de andere showonderdelen die samen met Laurel en Hardy toerden.
Het boek is rijkelijk geïllustreerd met meer dan 200 foto’s waarvan vele zelden of nooit eerder gepubliceerd en 50 reproducties van brieven, advertenties en documenten in verband met het bezoek.
Het voorwoord is van de hand van Jeffrey Holland, bekend van toneel, radio en vele tv-series zoals Hi-de-Hi, You Rang, M’Lord en Oh, Doctor Beeching!
Het nawoord werd geschreven door Glenn Mitchell, een comedykenner en auteur van meerdere encyclopedieën over o.a. Laurel en Hardy, de Marx Brothers en Charlie Chaplin.

Een door de auteur gesigneerd exemplaar kost £ 15, verzendingskosten naar het Europese vasteland bedragen £ 5. Ofwel stuur je £ 15 in cash naar Roger Robinson, 115 Neil Armstrong Way, Leigh-on-Sea, Essex, S95UE, Engeland. Ofwel betaal je via Paypal naar volgend e-mailadres roger.robinson5@btinternet.com
.

 
Back to content | Back to main menu